Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /www/webvol3/46/evwcrau6g1f7ae1/gruvsjo.com/public_html/top.php on line 44
  bes√∂kare sedan 8/2-2022

Logga inTjänster

Länkar

Om Gruvsjo

Nyheter

Här listas alla nyheter som är postade av Crew.


Stänga ner sidan | 2007-07-29 20:56:44
Den 10 augusti kommer sidan att stängas ner och vi får se om den kommer upp igen. När isåfall den kommer upp vet jag inte. Alla har gnällt på att inget händer så då finns bara valet att stänga sidan. Jag har inte den tiden som behövs för att ha sidan aktiv....


Kommentarer

Datum: 2007-08-07 (09:16)
Från: J-Anne
Åsa du har gjort ett kanon jobb genom tiderna , jag som så många andra kan tycka det är synd att du stänger ned.. Men jag vet hur du känner dig!

Dessutom behöver man båda tid och pengar för att hålla igång. Tidsbristen gör att allt bara står stilla och ska du köra sidan utan uppdateringar så koster det och varför köra och hålla igång sidan för folk som bara klagare över dåligt kodade script med mera? Varför betala för andras nöje?

Men åt andra sidan de som klagar kan ju ta och "scripta" själv vilket jag antar de inte kan när de laddar hem färdiga script. Det är alltid lätt att klaga på andra men man bör nog sopa fram för egen dörr innan man går ut med klagomål. Åsa skriver dessutom i sitt script arkiv att Åsa inte garantera att scripten fungera till 100% då de kodades under hennes lärlingstid och kom ihåg vi är alla nybörjare någonstans på vägen.


Åsa...jag har haft nöjet att lära känna dig då du är "mamma" till min site, du har alltid ställt upp och besökt sidan vid problem, och det är många andra med mig som har haft den förmån . Jag tycker du ska följa ditt hjärtats röst , stänger du ska du göra det för att du vill...inte för att otacksamma besökare klagar och förnedra dig med sitt vokabulär. Sedan har du blivet jätteduktig på det du gör och hur man gör kan väl kvitta, bara det funkar.

Vi är alla unika ,det finns inte två som gör samma sak likt den andra.

Ha det bäst Åsa.
Anne


Datum: 2007-08-06 (08:39)
Från: Johan T
För er som tycker inte om denna sida, kan lika gärna sluta vara på denna sida. Och det är ju i månaderna Juni - Juli lite i Augusti så händer inte så mycket. Alltså det är sommar då. Man tar semester. Umgås med sin familj. Reser och så. Efter sommaren så brukar allting hända. Åsa jag tycker att du inte ska lyssna på de som skriver att denna sida är skit. Den är inte skit. Den är bra. Du har gjort ett bra och stort kliv i asp världen :).. För andra..

Datum: 2007-08-06 (07:49)
Från: Nettan
Jag fattar inte riktigt varför man är på en sida som man inte tycker om? Jag gillar Gruvsjo.com starkt och är här inne ett par ggr/vecka.

Om man inte gillar en sida så är det väl bara att gå vidare till en som man tycker om istället, eller? Jag menar, vi har alla olika behov av en webbsida, vi tycker alla om olika saker och är på olika nivåer.

Mycket synd om dom som gnäller skall vinna det här, men det är ju Åsa som bestämmer om sidan skall vara kvar eller inte... Tack iaf!

Datum: 2007-08-06 (03:52)
Från: Megasajten
Vart chockad när jag hörde att sidan skulle läggas ner.
Som roosweb du behöver inte uppdatera eller göra något låt sidan va kvar jag använder del av dina script som jag gillar väldigt mycket.

Till er som gnäller!
Som jag har fattat rätt så gjorde Åsa det här scripten när hon lärde sig och jag tycker dom blev riktigt lycka. Jag är hel nöjd med dom.
Så gör egna istället om ni inte är nöjda så får ni se hur mycket tid det tar.

För övrigt tack för dessa år Åsa hoppas sidan kommer tillbaka om du stänger ner. Du var en av mina favorit sidor. Tack att du lärde mig del asp och tack för scripten.

Och ni som gnäller sluta gnäll på andra sidor era skit ungar. Bli vuxna istället. Gillar ni inte för sidor uppdateras eller gillar ni inte scripten så behöver ni inte använda dom eller besöka sidan. Här med avslutar jag Dra åt helvete med er gnäll spikar! Och Lycka till i framtiden Åsa synd att du måste lägga ner kram!

Datum: 2007-08-05 (20:15)
Från: Oscar
Det var verkligen synd att du ska lägga ner sidan Åsa. Gillade denna hemsida även om jag är "nybörjare" inom script.

//Oscar

Datum: 2007-08-05 (18:57)
Från: Jonas Johansson
Håller med om att sidan ej borde stängas. MEn som i övriga samhället så blir det ju dessvärre dessa problem som blir till följd av att alla hela tiden klagar framför att berömma. Och när någon kommer med kritik eller skitsnack så orkar folk inte bry sig om att lyfta fram det positva med sidan när kritik kommer fram. Det man då ser är ju bara allt negativt, förutom när problemen är som störst. Kan ju hända att vi, även jag har gjort fel när man inte orkat bry sig när någon klankar ner? Istället för de som klankar ner som gör fel?!

Datum: 2007-08-05 (01:34)
Från: Johan
Jaså så du ska lägga ner sidan, det var ju tråkigt att höra. Man har ju varit på sidan i många år och den har hjälpt en hel del.

Jag hade kunnat förstå om du la ner sidan på grund av tidsbrist, men att lägga ner den för att folk gnällar att inget händer är fel.

Måste säga att du ska skita totalt i vad de säger, vafan Gruvsjo.com är ju kult. Sidab har ju hjälpt en när mam började med det hela och det skulle vara en stor förlust för oss alla.

Jag hoppas att du inte lägger ner sidan Åsa för det vore verkligen trist för de som uppskattar den. Sidan är väldigt bra med artiklarna och scripten som man kan ladda ner.

De var ju gruvsjo.com som hjälpt mig att lära mig asp så jag hoppas att du inte lägger ner den på grund av gnäll. Skit i vad dom gör, håll sidan öppen för alla de som uppskattar dess värde och för de .asperna som kommer till sidan för att lära sig.

/MvH Johan

Datum: 2007-08-04 (21:44)
Från: Roosweb
Okej nu ska jag för första gången på länge prata klarspråk på ett ställe...

Ni era egoistiska jä*lar som sitter o gnäller om att "scripten är gammla" "koden är fel" och så vidare kan dra ända bortåt h*vete. Åsa har lagt ned ett jädra jobb på alla dess scripts, artiklar och annar genom åren HELT GRATIS!

Det enda hon får nu av er era skitungar är gnäll, tänk om ni gjorde nått tillbaka då? Donerade, berömmde eller gav henne vilja att fortsätta, men allt det förstör ni ju nu! Nu går vi miste om ännu en sida där man kan ladda hem gratis svenska scripts, läsa bra artiklar, skriva i forum och annonsera för bra priser osv.

Helt sjukt, Åsa stå på dig och skit i klipp & klistrarna du behöver inte uppdatera och hålla på men låt sidan stå kvar öppen, annars vill jag bara säg att tack för den här tiden och allt du lärt mig genom dina scripts/artiklar med mera.

Mvh Roosweb

Datum: 2007-08-03 (00:07)
Från: Okänd jävel
jag personligen tyckte om sidan, men av det jag förstår så är den bra pga scripten, därför tycker jag att du borde satsa på det och skippa allt annat skit... liksom ha en sida där massa script är samlade för det tycker jag är bra. Klart att det finns massa sådana sidor, men oftast är scripten på engelska... tycker att du borde satsa på nått liknande fast på svenska såklart...

Datum: 2007-08-02 (21:39)
Från: Åsa Gruvsjö
Tack för allt ni skriver och lycka till i framtiden. Vi får se hur det blir med sidan..

Datum: 2007-08-02 (18:55)
Från: Håkan Brink
ERIK ditt lilla EGO och som tror du är bäst störst och vackrast,du är minnst,men en STOR skit,som tro du kan bättre än andra..ödmjukhet finns detr ett ord som heter,de är något du inte är

Datum: 2007-08-02 (18:52)
Från: Håkan Brink
ja de står till,men de betyder inte tat du måste stänga den,vill komma åt skripten ju..eller bara en sida med skript på

Datum: 2007-08-02 (12:37)
Från: Tina Ponting
Vad tråkigt,men allt har sin tid. Jag har haft enorm nytta av sidan.Scripten är oki,men man kan ju göra lite förbättringar själv!

Datum: 2007-07-31 (17:09)
Från: Erik
som sagt, lika bra att lägga ned skiten när sccriptten är utgamla och dåligt kodade... bara lär ut fel ju.. katastrof, sen en sida som inte uppdateras, det är inte helle bra,

helt korrekt beslut åsa!!!

Datum: 2007-07-31 (08:28)
Från: Blomman
Varför bry du dig om alla "jag vet bättre"-typer. Ingen har någonsin haft någon större glädje av dessa. Det är oftast deras egen röst/text de är intresserade av. Jag tycker du/ni gör ett strålande jobb. Fortsätt i samma stil ***


Reklam stor

  • SKICKA GRATIS SMS -
    Besök oss redan idag!
  • Sellpy
    Begagnade kläder för alla plånböcker
  • Jimbaoo.se
    Rocka loss med oss som har intresse för festivaler och musik!

Reklam liten